Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Teşekkür-Festival Tertip Komitesi

DERSİM, DOSTLARI, KÜRDİSTAN ve TÜRKİYE DEMOKRATİK KAMUOYUNA..

Dersim'i Yeniden İnşa Cemiyeti, Demokratik Aleviler Federasyonu, Kürmeş Derneği ve diğer demokratik Türkiyeli kurumların destekledikleri 11. ve 12.Haziran 2010 tarihlerinde DERSİM KÜLTÜR FESTİVALİ büyük coşku, yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Halkımızın, özelde Dersim Kürt halkının desteği, bizi daha da güçlendirmiştir.

 

Halkımız, Festival'imize verdiği yoğun destekle, açık bir şekilde taraf olduğunu ve bu bilinçle Dersim Kültür Festivali'nin yapılması gerektiği mesajını vermiştir.

Demokratik Aleviler Federasyonu (FEDA), Dersim'i Yeniden İnşa Cemiyeti ve Kürmeş Derneği olarak; halkımızın Festivalimize verdiği yoğun destek ve mesajı için şükranlarımızı sunarken, gelecekte halkımıza yaraşır tarzda ve Seyid Rıza'nın vicdanı gereği çabamızı sürdüreceğimizin sözünü veriyoruz.

Böylesi büyük bir Festival'in organizasyonu için kurulan Festival Komitesi üyelerinin, Dersim ruhuna uygun yorgunluk bilmeyen özverili çabaları, övgüye değerdir.

Dersim Kültür Festival'in de yer alan sanatci, yerli-yabanci siyasetci, milletvekili, belediye baskanimiz ve her kademede görev alan, çaba gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.

Ayrica Rüsselsheim belediyesine ve Roj tv’ye sonsuz teşekkür ederiz..

FESTİVAL TERTİP KOMİTESİ
DERSİM'İ YENİDEN İNŞA CEMİYETİ    
DEMOKRATİK ALEVİLER FEDERASYONU
KURMEŞ DERNEĞİ