Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Festival Çalışmaları Dersim ve Pertek Ziyaretleriyle Başladı

 Festival çalışmalarımız Dersim ,Pertek Belediyesi,Demokratik kitle örgütlerini ziyaretle başladı. Festivale davet edilen kurum ve temsilcileriyle  start verdi Kurmeş festivali.Dernek başkanı Ayfer Ber,denek köy ve Dersim temsilcilerimizden Haydar Ber,Asiye Aslaner ve köy muhtarı Şerif Kurtun katılımıyla çalışmalar startını verdi.

Pertek beledıye başkanı Kenan Çetın Kurmeş Festivali icin her tür katkıyı sunacaklarını,ellerindeki araç,gereç ne gerekiyorsa katkı sunacaklarını belirterek festivale katılacak misafirleride ağırlamak istediklerini belitti.Belediyenin kapısı Kurmeşlilere her  zaman açık tüm toplantılarınızıda burda yapabilir çalışmalarınızı burdanda devam edebilirsiniz dedi.Bizde başkanımız Kenan Çetine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dersim belediye başkanı Edibe Şahinde ekibimizi özel karşılayarak tüm yapılması gerekenler nelerse Kurmeşliler için katkımızı sunmaya hazırız dedi.Uzun yapılan görüşmede Edibe Şahininde ekibimizi sıcak karşılaması ve katkılarını sunması değerli ve anlamlıydı.Başkanımıza bir daha teşekkür ederiz.

Yarın köyde oluşturulacak ekiple bütün köy ve ilçe ziyaretleriyle insanlar festivale davet edilecek.Büyük bir coşkunun hakim olduğu festival çalışmaları dışardan gelen insanlarımızın katkılarıyla dahada coşkulu bir hal alacak.Köyde yapılacak işlerin bir an önce bitmesi ve çevrenin düzenlenmesi için tüm çalışmalar devam etmekte.Büyük bir katılımın beklendiği çalışmalara büyük bir coşku hakim....